Roman
HR PL

Pošaljite upit

Cjenik

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Poštovani,
maksimalno se trudimo da svaka osoba koja boravi u našim apartmanima bude zadovoljna uslugom koju nudimo.
Upravo zbog toga ljubazno vas molimo da pročitate donje "Opće uvjete rezervacija i korištenja apartmana".

Rezervacija
1. Prijavu rezervacije apartmana možete obaviti:
- elektronskim putem, odnosno slanjem e-maila na adresu: info@roman.hr
- telefonski na broj: 098 17 111 91 - Magdalena.

2. Nakon izvršenja telefonske ili elektroničke rezervacije dobit ćete dokument "Uvodna rezervacija" u kojem je naveden period iznajmljivanja apartmana, broj žiroračuna našeg društva, ukupni trošak boravka, iznos akontacije za uplatu (trošak slanja novca snosi uplatitelj), rok za plaćanje akontacije, ostali iznos za boravak u apartmanu te trošak boravišne pristojbe. "Uvodna rezervacija" još ne dozvoljava dolazak u naš apartman.
"Uvodna rezervacija" bit će promijenjena u "Potvrđenu rezervaciju" (koja dozvoljava dolazak u iznajmljen apartman) tek nakon uplate akontacije na žiroračun društva Roman d.o.o..

Boravak
1. Boravak u apartmanu počinje prvog dana dolaska u 15:00, a završava zadnjeg dana boravka u 10:00 sati.

2. Gost koji predviđa svoj dolazak u apartman iza 20:00 sati obvezan je o tome obavijestiti tvrtku Roman d.o.o. (telefonski na broj: 098 17 111 91).

3. Noćni mir obvezuje od 23:00 do 7:00 sati.

Povrat uplaćenih akontacija
1. U slučaju pismenog odustajanja od boravka u apartmanu ranije nego 21 dan prije početka boravka vraćamo 100% uplaćene akontacije minus trošak uplate na dati račun.

2. U slučaju pismenog odustajanja 8 do 21 dan prije početka boravka vraćamo 60% uplaćene akontacije minus trošak uplate na dati račun.

3. U slučaju pismenog odustajanja 7 dana ili manje prije početka boravka ne vraćamo uplaćene akontacije.

4. Ne vraćamo novac za rezervirane, a neiskorištene dane boravka u našem apartmanu.

Dodatne informacije
1. Za prijavu boravka klijent je obvezan pripremiti dokument, koji potvrđuje njegov identitet. Klijent je dužan platiti boravišnu pristojbu najkasnije u roku od 12 sati računajući od dolaska na mjesto (vezano za detalje molimo se obratiti na br. tel. 098 17 111 91).

2. Svaki apartman je namijenjen za maksimalno 5 (pet) osoba.

3. Apartman/-e i dodatne usluge koje nudimo smiju koristiti isključivo osobe koje su prijavljene u dokumentu "Potvrđena rezervacija" i koje je društvo Roman d.o.o. prijavilo u nadležne hrvatske institucije koje vode evidenciju turista.

4. U slučaju kada se klijent neće pridržavati odredbe vezane za broj osoba koje smiju koristiti apartman tvrtka Roman d.o.o. zadržava pravo otkaza daljnjih usluga s trenutačnim učinkom i automatskog zadržavanja cijelog iznosa pologa plativog kod prijave boravka. U takvom slučaju Roman d.o.o. ne vraća iznos plaćen za boravak u apartmanu.

5. Pušenje cigareta u apartmanu je zabranjeno. U slučaju nepridržavanja te zabrane klijent će biti kažnjen kaznom u iznosu 750,00 HRK (~100 EUR).

6. Osoba koja je rezervirala apartman materijalno je odgovorna za svaku štetu nanesenu osobi i/ili imovini društva i/ili drugoj osobi nastalu zbog krivnje osobe koja boravi u apartmanu.

7. Tvrtka Roman d.o.o. snosi odgovornost za štetu/-e nanesene osobi i/ili imovini osoba koje borave u apartmanu sukladno općim uvjetima (svaki gost je osiguran sukladno propisima obvezujućim na području Republike Hrvatske). Roman d.o.o. ne snosi odgovornost za štete na osobi ili imovini gosta nastale bez njezine krivnje i/ili njezinih zaposlenika.

8. Rezervacija i uplata akontacije istovjetna je prihvaćanju ovih "Općih uvjeta rezervacije i korištenja apartmana".