Roman
HR PL

Pošaljite upit

Cjenik

KUĆNI RED

DOBRO DOŠLI!
1. Boravak u našim apartmanima (Put Nemire 53, 21310 Omiš) počinje u 15:00 sati na dan dolaska i završava u 10:00 sati na dan odlaska. Svaki zahtjev vezan za produljenje boravka treba javiti ranije na broj telefona 098 17.111.91 - Magdalena. Ukoliko budemo u mogućnosti sigurno ćemo ispuniti takav zahtjev.

2. Sve osobe koje borave u apartmanu dužne su ispuniti formalnosti vezane za prijavu njihovog boravka i plaćanje boravišne pristojbe (7 HRK za svaki dan boravka odrasle osobe; djeca do 12. godine - 100% popusta; osobe između 12. i 18. godine - 50% popusta) na dan dolaska u apartman. Vezano za detalje molimo vas nazovite broj telefona 098 17.111.91 - Magdalena.

3. Ljubazno molimo da:
- ne primate u apartman osobe koje nisu u njemu prijavljene;
- ne prenosite i/ili ne iznosite van apartmana predmete i opremu koja se u njemu nalazi.

4. Ljubazno molimo da poštujete pravo drugih gostiju na popodnevni odmor u vremenu od 14:00 do 16:00h.

5. Noćna tišina obvezuje između 23:00 i 7:00 sati.

6. Gosti koji borave u apartmanu odgovorni su za nedostatke i/ili svako oštećenje i/ili uništenje predmeta i/ili uređaja u apartmanu do čega je došlo njihovom krivnjom za vrijeme najma apartmana.

7. Gosti su dužni promptno, telefonski (098 17 111 91) ili osobno, prijaviti svako oštećenje i/ili uništenje predmeta i/ili uređaja u apartmanu.

8. Svaki put prije izlaženja iz apartmana molimo zatvorite sva vrata i prozore, isključite klimu uređaj i ugasite sva svjetla i SAT TV.

9. Svaka osoba koja boravi u apartmanu dužna je koristiti ga sukladno njegovoj namjeni; ne smije otuđiti niti jedan predmet koji je sastavni dio apartmana niti smije kopirati ključeve od apartmana koje koristi kroz vrijeme boravka.

10. Zbog sigurnosnih razloga ljubazno molimo ne koristite u apartmanu privatne dodatne elektroničke uređaje.

11. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u apartmanu.

12. U apartmanu i cijeloj zgradi obvezuje zabrana pušenja, konzumiranja droge i/ili drugih opijata

13. Isključivu odgovornost za djecu koja se igraju na našem posjedu preuzimaju njihovi roditelji ili skrbnici.

14. Gosti odgovaraju za svoje privatne stvari koje su ostavili u apartmanu, stoga Roman d.o.o. nikako ne odgovara za eventualno oštećenje ili krađu istih.

15. Roman d.o.o. ne preuzima odgovornost u slučaju nesreće koja bi se dogodila na našem posjedu, ako nije posljedica loše konstrukcije uređaja i/ili drugih predmeta koji su trajni dio opreme apartmana.

16. U slučaju nepoštivanja odredbi ovog kućnog reda tvrtka Roman d.o.o. ima pravo i obvezu intervenirati te čak raskinuti ugovor o najmu apartmana.

Unaprijed zahvaljujemo na poštivanju i pridržavanju se odredbi našeg kućnog reda.
Roman d.o.o.