Roman
HR PL

Pošaljite upit

Cjenik

O nama

Društvo ROMAN d.o.o. postoji na hrvatskom tržištu od 2007. godine. Početak poslovanja naše tvrtke bilo je upoznavanje tržišta, ali prije svega učenje, sve zbog pripreme vrlo kvalitetne i kompleksne ponude.

Smatramo da je zadovoljan klijent za nas najbolja i najveća nagrada za naš trud, stoga poduzimamo sve mjere kako bi upravo tako bilo.

Visoka kvaliteta usluga koje nudimo naš su ključ do uspjeha.

Naši napori imaju odraz u zadovoljstvu gostiju stoga vas srdačno pozivamo u Apartmane Roman, gdje osim u komforno namještenim apartmanima možete odmarati na velikim terasama s pogledom na more, u zatvorenom bazenu, mokroj i suhoj sauni, mini teretani...


Zašto Omiš?
U Omišu i njegovoj blizini naći ćete kvalitetnu gastro ponudu: od objekata brze prehrane, pizzerija i konoba sve do otmjenih restorana… i naravno u svakom od njih nedvojbeno ćete naći nešto što će vas oduševiti svojom kvalitetom i originalnim okusom.

Svi gore navedeni objekti rade do kasno navečer stoga u Omišu sigurno nećete ostati gladni niti žedni jer kafića ovdje ima skoro toliko koliko i stanovnika... A u njima razne kave, napitci, piva, lokalna vina… (kao dobar primjer ističemo objekt BRZOGRIZ www.brzogriz.hr s koji surađujemo više godina i s punim povjerenjem upućujemo vas kod njih).

Naravno odmor u Omišu nije isključivo sunčanje na plaži i guštanje u lokalnoj kuhinji nego također aktivni odmor, koji uključuje i mogućnost direktnog „kušanja“ tradicije: npr. poučni i vinski putovi, biciklističke staze… Omiš to bogatstvo kulturno-povijesnih resursa u obliku sačuvanih ostataka prošlih civilizacija, brojni spomenici (dovoljno je nabrojiti tvrđavu Mirabella/Peovica i Starigrad/Fortica… ali prije svega Omiš je poznati „gusarski grad“ u kojem se odvijaju brojne fešte vezane upravo za taj dio njegove prošlosti… kao i domaćin „Omiškog festivala dalmatinskih klapa“ koji svake godine privlači sve više sudionika i turista kojima su dalmatinske klape jedinstvene u cijelom svijetu, a pjesme koje izvode samo tako privlačne…

U toliko zanimljivom i atraktivnom turističkom gradu svoje mjesto zauzeo je naš objekt - Apartmani Roman (Put Nemire 53, Omiš, Splitsko-dalmatinska županija) udaljen oko 180 m od tirkiznog Jadranskog mora.

Odlučili smo se ponuditi posebno koncipirane apartmane usmjerene za ciljane goste, otvorene s razlogom i namjenom, u kojima se standard nikako ne razlikuje od standarda hotela visoke kategorije.

Odmor i opuštanje, bijeg od svakodnevnice i kvalitetan smještaj za nas su pojmovi koji definiraju poslovanje našeg društva. Upravo za to smo u cijeloj zgradi predvidjeli samo 2 apartmana (svaki za maksimalno 5 osoba) u kojima se gosti mogu osjećati doslovno kao u svojem domu, bez osjećaja nepotrebnog nadzora i nadgledavanja.

Radi potpunog odmora apartmane smo uredili kao jednostavno i funkcionalno uređen prostor, a gostima smo na raspolaganje stavili zatvoren bazen, mini teretanu, saune (suhu i mokru), otvoren kamin te čist i zeleni okoliš.

Naši se apartmani nalaze u mirnoj ulici, u dijelu Omiša (Nemira) gdje prevladaju privatne kuće, a svega 180m od plaže dovoljno je blizu prelijepog Jadrana i dovoljno daleko da ne čujete kupaće…

Dolje predstavljamo udaljenosti od našeg apartmana do:
- dućana - 300m
- benzinske postaje - 4km
- tržnice - 3,5km
- poštanskog ureda - 3,5km
- Međunarodne zračne luke Split - 50km
- grada Splita - 27km
- autoputa A1 - 15km